Linkpagina

Door op een banner te klikken zult u in een nieuw venster naar de site worden gebracht.

 

 

  

 

 

Bij Infra Limburg kunt u terecht voor al uw transport op het gebied van grond-, straat- en/of sloopwerk. Infra Limburg uit Urmond is een middelgroot aannemersbedrijf wat gespecialiseerd is in grondverzet en transport.

  

  

Het ondergaan van een bariatrische ingreep zoals een maagband of maagverkleining  heeft naast het feit dat het ervoor zorgt dat je een ander lichaam gaat krijgen, ook heel veel andere bijwerkingen, wij hebben hiervoor een forum opgezet om bij elkaar steun te zoeken.

  

Ziut is expert in openbare verlichting, verkeerssystemen en camerabewaking. We leggen het aan, voorzien u van advies, of verzorgen het beheer en onderhoud. Onze monteurs hebben zowel ervaring met ondergrondse netten als kennis van bovengrondse installatie.

Door hun expertise weten ze wat in praktijk werkt en wat niet. Zo heeft u er nog jaren profijt van. Daarnaast zijn we onafhankelijk van leveranciers en kunnen we u alle producten en modellen leveren die op de markt zijn. Is uw ideale product nog niet op de markt? Dan kunnen onze eigen engineers het speciaal voor u ontwikkelen.